LINIJA BISER Z NOVO PODOBO

Biser je član družine vin Radgonskih goric, o katerem se ne pogovarjamo veliko. Dober in všečen, stabilen in vseprisoten, nemoteč in ne izstopajoč. A temu več ni tako. Čas je, da tudi Biseru podelimo glas in besedo!

Proizvodnja Bisera se je pričela 14. avgusta 1962, in pravijo, da je konec sedemdesetih oz. v začetku osemdesetih let prejšnjega stoletja to vino doseglo vrhunec proizvodnje. Vendar njegova prepoznavnost in priljubljenost pravzaprav nikoli ni popustila. Če je bilo v prvih šestih mesecih od pričetka proizvodnje prodanih 34.175 steklenic, danes prodajo tvori 10-kratnik te številke.

V tem času se je tudi trg penečih se vin razvil in razširil, z njim pa njegov potrošnik, ki išče in ima možnost najti različne tipe penečih se vin za različne priložnosti.

In tukaj nastopi Biser, ki se v letu 2024 ponaša z novo podobo, novo energijo in z novimi okusi! Trgovske police in vaše kozarce bodo od zdaj naprej krasile tri žive barve etiket in trije prav tako živobarvni okusi, od katerih vsak predstavlja enega iz linije Biserov:

Biser cuveé (ki se je otresel bele barve), Biser rose in Biser muškat ottonel!

Več informacij na : https://radgonske-gorice.si/penine/radgonski-biser/

Gre za osvežujoča mehurčkasta vina z nizko vsebnostjo CO2 in poudarjeno pitnostjo. Lahkotna, kot so, bodo zagotovo popestrila letošnjo pomlad in poletje ter marsikatero zabavo in piknik; še posebej, ker so novi Biseri kot nalašč primerni za pripravo raznih sorbetov in koktajlov.

Z novo, trajnostno usmerjeno in mladostno podobo kar kličejo k raziskovanju in igri; pustite jim, naj vas pri tem vodijo in vas prepričajo še sami, vsak s svojo barvo in osebnostjo!