Razpis za delovno mesto KUHAR (M/Ž)

Razpis za delovno mesto KUHAR (M/Ž)

V Radgonskih goricah v svojih edinstvenih kleteh pridelujemo in hranimo vina že od leta 1852. Ponos hiše predstavlja prva in največkrat nagrajena slovenska penina, prejemnica več 10 šampionov in več 100 medalj z mednarodnih ocenjevanj, Zlata radgonska penina.

V kolektiv s tradicijo vabimo osebo za zaposlitev v Poslovni enoti RG bistro:

Delovno mesto: KUHAR (M/Ž)

Delo obsega:

Samostojno kuhanje vseh obrokov hrane.

Pripravljanje posameznih obrokov in izdaja le-teh.

Pripravljanje in čiščenje živil za pripravo obrokov.

Izvajanje drugih kuharskih opravil po dnevnem razporedu zadolžitev, ki ga pripravi glavni kuhar ali drugi, za to pristojni delavec.

Določanje tehnologije priprave hrane v sodelovanju z glavnim kuharjem.

Pomoč pri sprejemanju in shranjevanju živil in drugih materialov.

Vodenje materialnega knjigovodstva v zvezi s prometom, prevzemom in skladiščenjem živil.

Občasno temeljito prekuhavanje posode, pribora ter ostale opreme  – generalno čiščenje.

Pravočasno pripravljanje živil, delovnih pripomočkov in naprav.

Skrb za čistočo kuhinjskega perila in svoje delovne obleke.

Sprotno strokovno izobraževanje za področje dela – HACCP in vnašanje novih spoznanj v procese dela. Skrb za urejenost in osebno higieno.

Dnevno vzdrževanje reda in čistoče kuhinjskih naprav, posode in prostorov.

Vrsta in stopnja izobrazbe: Srednja poklicna šola smer kuhar ali gostinski tehnik, IV. Stopnja.

Delovne izkušnje: 2 leti

Organizacijske sposobnosti: Odgovornost za pravilno, natančno in ažurno izvajanje del, kreativnost, spodobnost timskega dela.

Zaželena znanja in sposobnosti: Aktivno znanje slovenskega jezika, vozniški izpit B kategorije.

Delo za: Določen čas 6 mesecev z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.

Poskusna doba: 3 mesece

Kaj nudimo:

  • Delo v podjetju s tradicijo, ki ostaja v koraku s časom.
  • Razgibano in dinamično delo.
  • Delo v sproščenem in prijetnem kolektivu.
  • Možnosti pridobivanja dodatnih znanj.