V Radgonskih goricah v svojih edinstvenih kleteh pridelujemo in hranimo vina že od leta 1852. Ponos hiše predstavlja prva in največkrat nagrajena slovenska penina, prejemnica več 10 šampionov in več 100 medalj z mednarodnih ocenjevanj, Zlata radgonska penina.
V kolektiv s tradicijo vabimo osebo za zaposlitev v Poslovni enoti RG bistro:
Delovno mesto: KUHAR (M/Ž)
Delo obsega:
Samostojno kuhanje vseh obrokov hrane.
Pripravljanje posameznih obrokov in izdaja le-teh.
Pripravljanje in čiščenje živil za pripravo obrokov.
Izvajanje drugih kuharskih opravil po dnevnem razporedu zadolžitev, ki ga pripravi glavni kuhar ali drugi, za to pristojni delavec.
Določanje tehnologije priprave hrane v sodelovanju z glavnim kuharjem.
Pomoč pri sprejemanju in shranjevanju živil in drugih materialov.
Vodenje materialnega knjigovodstva v zvezi s prometom, prevzemom in skladiščenjem živil.
Občasno temeljito prekuhavanje posode, pribora ter ostale opreme – generalno čiščenje.
Pravočasno pripravljanje živil, delovnih pripomočkov in naprav.
Skrb za čistočo kuhinjskega perila in svoje delovne obleke.
Sprotno strokovno izobraževanje za področje dela – HACCP in vnašanje novih spoznanj v procese dela. Skrb za urejenost in osebno higieno.
Dnevno vzdrževanje reda in čistoče kuhinjskih naprav, posode in prostorov.
Vrsta in stopnja izobrazbe: Srednja poklicna šola smer kuhar ali gostinski tehnik, IV. Stopnja.
Delovne izkušnje: 2 leti
Organizacijske sposobnosti: Odgovornost za pravilno, natančno in ažurno izvajanje del, kreativnost, spodobnost timskega dela.
Zaželena znanja in sposobnosti: Aktivno znanje slovenskega jezika, vozniški izpit B kategorije.
Delo za: Določen čas 6 mesecev z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.
Poskusna doba: 3 mesece
Kaj nudimo:
- Delo v podjetju s tradicijo, ki ostaja v koraku s časom.
- Razgibano in dinamično delo.
- Delo v sproščenem in prijetnem kolektivu.
- Možnosti pridobivanja dodatnih znanj.