NAGRADNA IGRA

Če bi bil traminec Radgonskih goric oseba, bi bil pravi zapeljivec. Mamljiv in opojen, kot je, ne spada zaman med najljubše buteljke Slovencev.

In tokrat naš traminec zapeljuje z nagrado. 10 srečnežev bo namreč razveselil s prav posebno verižico “Zapelji me kot nekoč …”, ki so jo za Radgonske gorice izdelali v Zlatarni Celje.

V nagradni igri lahko sodelujete z izpolnitvijo obešanke, ki jo najdete na naših buteljkah traminca v trgovinah celotne Slovenije.

Pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri si lahko ogledate tukaj.

 

OGRLICA “ZAPELJI ME KOT NEKOČ …”

Ogrlica »Zapelji me kot nekoč …« je sestavljena iz srebrnega (925/000) obeska s črnim, sijočim poldragim kamnom onixom ter srebrne verižice, dolge 45 cm. Srebro je prevlečeno z žlahtno pozlato rdeče barve, ki povzame rahločutnost stare ljubezni in nežnost sveže.

Ker Traminec s črno etiketo spremlja slogan »Zapelji me kot nekoč…«, posvečen naklonjenosti do posebnega vina in s tem ljubezni do prelepih dogodkov, povezanih s tramincem, je kot simbol ljubezni izbrano srce. Udarno črno, nagajivo, nepravilnih oblik ter elegantno sijoče. Črna barva srca izhaja iz slavne etikete traminca Radgonskih Goric.

Na vrhu srca utripa stilizirana vrtnica iz etikete, ki sliči na oblak lepih spominov, ki marsikomu obudi nostalgično občutje vezano na Radgonski Traminec.

Ogrlico »Zapelji me kot nekoč …« je oblikovala Désirée Kolarec, pripravil pa ga je kolektiv strokovnjakov Zlatarne Celje.