Doživetje Untouched By Light

Doživetje Untouched By Light

Edinstveno penino Untouched by Light, ki je prvo peneče vino na svetu, pridelano v popolni temi!, je potrebno tudi okušati na edinstven način. Zato smo pripravili dva unikatna tipa degustacije, s katerima želimo zagotoviti dve pomembni stvari obenem:

  • skušamo omejiti dostop svetlobe do penine, da je prvi požirek, ki ga naredite, zares pristen in od svetlobe nedotaknjen, in
  • skušamo izostriti vaše čute tako, da so brbončice čim bolj pripravljene na okušanje in lahko bolje zaznate nianse okusov medtem, ko se penina v kozarcu pred vami s prisotnostjo svetlobe spreminja.
Untouched By Light

Doživetje Untouched By Light

Objem radgonskih kleti je vlažen in hladen, a kar je najpomembneje, posebej temačen. Ravno pravšnji torej za doživetje, ki vam bo zagotovo ostalo v spominu. Vse inhibicije pustite na strani in se prepustite strokovnjakom za ustvarjanje nepozabnih trenutkov. Najboljše stvari se namreč dogajajo v temi.

ČAS TRAJANJA DOŽIVETJA: približno 2 uri

Untouched By Light

Degustacija Untouched By Light

Ali veste, da se okus vina oz. penine v kozarcu spremeni že po petih minutah od nalivanja v kozarec? Tako ugotavlja znanost, lahko pa se o tem prepričate še sami. In to z eksperimentom, ki ga boste delali na penini, ki je proizvedena v popolni temi – torej takšni, ki vam čisto zares lahko služi kot nulti vzorec, saj svetlobe še ni zagledala. Povabite prijatelje in podajte se na zanimivo okušalno pot!