Radgonski biser

LINIJA BISER

Biser je član družine vin Radgonskih goric, o katerem se ne pogovarjamo veliko. Dober in všečen, stabilen in vseprisoten, nemoteč in ne izstopajoč. A temu več ni tako. Čas je, da tudi Biseru podelimo glas in besedo!

Gre za osvežujoča mehurčkasta vina z nizko vsebnostjo CO2 in poudarjeno pitnostjo. Lahkotna, kot so, bodo zagotovo popestrila letošnjo pomlad in poletje ter marsikatero zabavo in piknik; še posebej, ker so novi Biseri kot nalašč primerni za pripravo raznih sorbetov in koktajlov.

Z novo, trajnostno usmerjeno in mladostno podobo kar kličejo k raziskovanju in igri; pustite jim, naj vas pri tem vodijo in vas prepričajo še sami, vsak s svojo barvo in osebnostjo!

Gazirano Biser vino cuvée je svetlo rumene barve. V vonju in okusu zaznamo prijetne sadne note.  Nežni mehurčki , so manj izrazni in so posledica nižje vsebnosti CO2 vendar v ustih delujejo pomirjujoče in osvežujoče. 

SORTA

  Cuvee

OKUS

polsuho

STOPNJA ALKOHOLA

12,0 % Vol

EMBALAŽA  0,75l

 

 

Gazirano biser vino rdečkaste rosé barve z rahlim granatnim odtenkom. V vonju in okusu nas navduši pahljača vonjev rdečega sadja (jagode, maline, borovnice).  Mehurčki v ustih delujejo nežno in osvežujoče.

SORTA

Cuvée rdečih sort

OKUS

suho

STOPNJA ALKOHOLA

11,25 % Vol

EMBALAŽA

0,75l

 

 

Gazirano biser vino muškat ottonel, je sijoče rumene barve z rahlim zlatim odtenkom. Nežna muškatna nota z uravnovešeno kislino se zazna tudi v ustih in se zaključuje s prijetnim pookusom. 

SORTA

100% muškat ottonel

OKUS

polsladko

STOPNJA ALKOHOLA

12 % Vol

EMBALAŽA

0,75l